Kjøreopplevelsen

HONGQI E-HS9 er en stor SUV, og svært komfortabel å kjøre. Alle utstyrsnivåer leveres med et firehjulsdriftsystem med opptil syv ulike programmer for varierende kjøreforhold og underlag. Firehjulsdriftsystemet sørger for god fremkommelighet også på krevende norske veier og på glatt føre.

For- og bakakslingene er utstyrt med hver sin kraftige elektriske motor med samlet 670 Nm dreiemoment (utstyrsnivåene Premium og Exclusive). 0-100 kan gjøres unna på bare 4,9 sekunder, og topphastigheten er begrenset til 200 km/t. Effekten er 405 kW som tilsvarer 551 hk (utstyrsnivåene Premium og Exclusive), og 320 kW/436 hk på utstyrsnivået Comfort.

7 kjøremoduser:


ECO – rekkevidde prioriteres


Comfort – vanlig veidekke i byområder


Sport – motorvei og vanlig veidekke i byområder

Allroad – dårlige veier med lite veigrep


Offroad – for de utfordrende veiene


Extreme – best egnet på motorvei


Egendefinert – programmer et kjøremodus som passer deg

Luftfjæring og CDC demping

Toppmodellen Exclusive har luftfjæring som gjør at du kan heve og senke bilen for å variere bakkeklaringen for å oppnå enda bedre kjøreegenskaper. Exclusive har også CDC demping som gir deg kontinuerlig dempingskontroll. Fordelene med CDC er blant annet forbedret stablitet og økt sikkerhet.

Tilhengervekt og takstativ

HONGQI E-HS9 har tillatt tilhengervekt på inntil 1.500 kilo, og kan kjøres med takstativ med maksimalt 75 kilo taklast. Hengerfestet er avtagbart.